Digital etterforskning

Erfaren i å takle de mest utfordrende casene.

Mily er spesialister med lang utdannelse og erfaring innen digital etterforskning, og vi bistår flere av våre kunder på dette området. Vi står klare for å bistå deg i din case enten du etterforsker en sak internt i din virksomhet, på oppdrag for din kunde, eller du selv er etterforsker.

Vi er aktiv i etterforskningsprosjekter som varer alt fra noen timer til flere måneden av gangen, og noen ganger også år, spesielt der hvor nye metoder må utarbeides for å konkludere saker.

I tillegg til å benytte internasjonale rammeverk innen digital etterforskning benytter vi også egne teknikker og metoder for å løse caser, blant annet via vårt virtuelle laboratorium i Swiss Fort Knox som er to sikre datasentre under de sveitsiske alpene.

Vår kompetanse er forretningsforståelse og teknisk kompleksitet, og vi gir deg kort og forståelig informasjon som er tilpasset for næringslivsledere og sentrale personer i din virksomhet.

Våre tjenester innen digital etterforskning:

  • Datagjenoppretting - vi kan gjenopprette filer som bilder og dokumenter selv når de er skjult eller slettet fra lagringsmediet
  • Mobile enheter - SMS/MMS, anrops- og nettleserlogg, multimediafiler, GPS data og e-post
  • Løsepengevirus - gjenoppretting av tjenester og nettverk etter løsepengevirus
  • Sosiale medier - bakgrunnssjekk før ansettelse, analyse av forsikringskrav, og faktasjekking

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre tjenester innen digital etterforskning, og hvordan vi kan bidra med å løse din case.