Om Mily

Mily er et ledende IT-sikkerhetsselskap som tilbyr et komplett spekter av tjenester innen cybersikkerhet og digital etterforskning. Vi tilbyr døgnkontinuerlig beredskap og hendelseshåndtering over hele verden med et øyeblikks varsel, selv på ekstremt avsidesliggende steder.

Vi betjener våre kunder når infrastrukturen deres er i de mest sårbare øyeblikk, og vi er deres viktigste grenseforsvar mot cybertrusler. Vi oppdager svakheter i infrastrukturen deres før hackerne gjør det.

Mily har flere års erfaring med å gjennomføre krevende gjenoppretting etter cyberangrep, og som et resultat kan vi tilby førsteklasses penetrasjonstesttjenester og innovative løsninger for å møte enhver utfordring. Våre hovedkunder er myndigheter, advokater, forsikringsselskaper og IT-leverandører.

Mily har hjulpet kunder med å løse noen av de mest krevende oppdragene innen cybersikkerhet og digital etterforskning. Uansett hvor, når som helst, hva som helst, vi står for enhver utfordring. Hvordan kan vi hjelpe deg? La oss snakke sammen, fortell oss om dine utfordringer.

Hold følgende informasjon tilgjengelig når du kontakter oss i nødstilfeller:

  • Hva har skjedd? Hvor? Når?
  • Kontaktopplysninger hos dere
/

Hvorfor velge oss

Kompetanse, tilgjengelighet og pris er de viktigste elementene for at du skal velge oss fremfor andre sikkerhetskonsulenter i bransjen.

Kompetanse

Vi i Mily har internasjonal arbeidserfaring innen cybersikkerhet fra offentlige og private teknologimiljøer, og vi har opparbeidet oss en portefølje med bransjesertifiseringer. Våre spesialister i cybersikkerhet har mastergrad i cybersikkerhet med spesialisering i digital etterforskning og økonomi og ledelse — vi ser sammenhengen mellom teknologi, organisasjon og sluttbruker.

Vår unike ekspertise og fagkompetanse gjør oss svært ettertraktet i arbeidsmarkedet.

Tilgjengelighet

Når du blir kunde hos oss får du et kontaktpunkt som er tilgjengelig for å besvare dine henvendelser og assistere deg 24-timer i døgnet. Vi innehar mye kompetanse internt, og er samtidig små nok til at vi kjenner våre kunder og deres hverdag godt.

Vi har døgnbemannet beredskapstelefon 365 dager i året.

Pris

Vi er en uavhengig og nøytral aktør, og vi kan tilby deg en rimeligere pris enn de fleste konsulentselskaper. Vi er opptatt av at du som kunde skal vite hva bistanden koster, og vi gir derfor prisoverslag, og vi kan avtale fastpris på oppdraget.

Vår unike ekspertise og fagkompetanse innen cybersikkerhet og økonomi og ledelse gjør at vi kan hjelpe deg å optimalisere kostnader og øke effektiviteten i virksomheten din.

Ta kontakt med oss i dag, og la oss kartlegge hvordan vi kan hjelpe deg med å få helhetlig informasjonssikkerhet i alle ledd av virksomheten din.