Bli varslet ved datainnbrudd

Varslingstjenesten fra Mily varsler deg straks vi finner virksomhetens opplysninger på det mørke nettet

For at du skal få kontroll over situasjonen ved datainnbrudd i virksomheten din er det viktig at du iverksetter tiltak raskt. Vi varsler deg når vi finner virksomhetens opplysninger på det mørke nettet.

Det mørke nettet kjent som «Dark Web» er et område inne i dypnettet («Deep Web») som består av nettsider og innhold som er usynlige for tradisjonelle søkemotorer som Google, Bing og Kvasir. Kort forklart er det mørke nettet et isolert miljø inne i dypnettet som disse søkemotorene ikke klarer å se eller indeksere. Skreddersydde digitale verktøy og kompetanse innenfor kryptografi er ofte nødvendig ved bevissikring og etterforskningsarbeid inne i det mørke nettet.

Tips: i kurset vårt innføring i digital sikkerhet lærer du om det mørke nettet og hvordan du utforsker dypnettet på egen hånd.

Personopplysninger omsettes på det mørke nettet

Ved datainnbrudd blir data og personopplysninger lekket på det mørke nettet og solgt på auksjon til høyestebydende. Kryptografi brukes for sikker utveksling av de lekkede datasettene, og for å ivareta anonymitet mellom kjøper og selger benyttes kryptovaluta som betalingsform.

Ofte blir datainnbruddet først kjent for virksomheten selv i det opplysningene allerede er solgt på det mørke nettet eller oppdages av andre med kjennskap til virksomheten. Situasjonen er uheldig når flere detaljer er viktige i den første fasen etter datatyveriet blir oppdaget, og før det blir kjent - det gir deg tid til å lage en handlingsplan som kan redusere skadeomfanget betydelig.

For å iverksette sikkerhetstiltak ønsker våre kunder kontinuerlig informasjon fra oss om det finnes opplysninger om deres virksomhet og verdikjede på det mørke nettet.

Varsling ved datainnbrudd

La våre teknologier og metoder kontinuerlig gjennomsøke det mørke nettet for opplysninger som er viktige for din virksomhet. Med tjenesten varsling ved datainnbrudd tar vi kontakt med deg når vi oppdager opplysningene dine på det mørke nettet.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om oppstart og etablering av tjenesten, og hvordan vi kan assistere virksomheten din ved datainnbrudd.