Raske og sikre nettsider

Søkemotoroptimalisering og sikkerhet i samme tjeneste.

Dine kunder og teknologiselskaper har store forventninger til dine nettsider. Et godt nettsted har et moderne design med optimalisert innhold, har nettsider som er raske og enkle å navigere, og som tilpasser seg besøkendes enheter.

Google og andre benytter automatiserte teknologier for å måle sikkerheten og ytelsen for hele nettstedet ditt, og nettsidene dine må være raske og sikre for å nå opp i indekseringen i søkemotorer som Google og Bing.

For at du skal få et raskt og sikkert nettsted så må du først benytte riktige plattformer med riktige sikkerhetstiltak. Ofte tenker man «HTTPS» når temaet nettside sikkerhet kommer opp, men det kreves mer en bare et tiltak for sikre et nettsted.

Du står i fare for å miste kunder og kontrollen over nettsidene dine dersom nettstedet er usikret eller kjører på utdaterte teknologier. Ikke stol på lokketilbud og kampanjer for domener og webhotell, det er mer som skal til for å få et raskt og trygt nettsted.

Vi i Mily har oppdatert kompetanse, og lang erfaring med drift og vedlikehold av nettsider. Vi kan variablene som må til for å sikre og forbedre nettstedet ditt.

Vi sikrer, optimaliserer og drifter i dag nettsider for kunder med ulike behov og krav til kompetanse og infrastruktur. Alt fra nettsteder for små og mellomstore bedrifter til organisasjoner med komplekse nettsteder som driftes på Kubernetes.

Ta en prat med oss i dag - vis oss hva du har fått til så langt så hjelper vi deg videre med ditt prosjekt.

Dine fordeler med denne tjenesten:

  • Optimalisering - vi kan søkemotoroptimalisering (SEO) og kjenner kravene teknologiselskapene stiller, og som gir deg raske og sikre nettsider.
  • Infrastruktur - du får tilgang på riktige ressurser, og de kritiske tekniske komponentene inkludert maskinvare og programvare.
  • Support - du og dine kunder stiller krav til oppetid og support. Vi er tilgjengelig for deg 24-timer i døgnet.
  • Sikkerhetstesting - vi utfører periodiske sikkerhetstester av ditt nettsted, utreder sårbarheter og rapporterer til deg

La oss hjelpe deg med å optimalisere og sikre ditt nettsted så får du trygghet og mer tid og ressurser til å forbedre innholdet. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester innen drift og vedlikehold av nettsider.